Rólunk

Erre vagyunk

büszkék

Minőségi alapanyagok, folyamatosan bővülő választék, családias hangulat.

Debrecenben

Az Anna Cukrászda a Laktanya utcáról a Derék utcára költözött, amely előtt ingyenesen parkolhat. A cukrászdában 4 asztalnál 10 fő helyezheti magát kényelembe egy finom sütemény vagy egy jó kávé elfogyasztásához. Nyáron az üzlet előtt 24 fős terasszal várjuk vendégeinket.

1987 óta

 

Hihetetlen

fagylaltok

A megszokott ízeken kívül olyan különlegességekkel is találkozhat nálunk mint a Zéró-3, rágógumi, sárkány gyümölcse. Természetesen fagylaltjaink közt is megtalálhatja a diabetikus, laktózmentes, gluténmentes és paleolit változatokat is.

Közel 30 féle

 33,521 total views,  50 views today

Info

haladva a korral

Gluténmentes

Receptjeinket úgy alkottuk meg, hogy az, ízvilágban a legjobban hasonlítson a hagyományos búzalisztből készült sütemények ízére. Nem csak kukoricalisztet, de rizslisztet és kókuszlisztet is felhasználunk a lisztérzékenyeknek készített termékeinkben.

Laktózmentes

A receptúrától függően helyettesítjük a tehéntejet, joghurtot vagy vajat mandulából, szójából vagy rizsből készült alapanyagokkal. Ezek tökéletesen visszaadják azok krémességét a krémekben, fagylaltokban egyaránt.

Diabetikus

A cukor pótlására olyan természetes édesítőszereket (stevia, nyírfacukor) használunk melyek glükémiás indexei a nullához közelítenek. Nem csak a cukrot helyettesítettük hanem lisztből is csökkentett szénhidráttartalmút használunk ezért azt cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

Paleolit

Ezekhez a termékekhez nagy gonddal válogattuk össze az alapanyagokat, hogy az megfeleljen az étrendnek de ne veszítsen annak élvezeti értékéből. Magvak, gyümölcsök, zöldségek stb. tökéletes harmóniában.

Tudta Ön?

“A csokoládé fogyasztása egy bizonyos fajta endorfin (boldogsághormon) kiválasztását ösztönzi, pontosabban megnő a szervezet szerotonin szintje. Ha ez az enzim nem éri el a megfelelő mennyiséget az ember szervezetében, az könnyen depresszióhoz vezethet. A csokoládé tehát éppen ennek az enzimnek a jelenlétét fokozza, eredményképpen jókedvű, derűlátó lesz az ember. “

 7,280 total views,  10 views today

Esküvői torták

Menyasszonyi

Torták

Az esküvői torták különböző méretűek és formájúak lehetnek. A méretét általában a vendégek száma határozza meg. Cukrászaink különféle összetevőket és eszközöket használnak azért, hogy létrehozhassuk azt a formát, amely tükrözi a pár személyiségét. Például marcipán, fondant vajkrém, csokoládé csak, hogy néhányat említsünk a népszerűbb összetevők közül. A torták ára függ a mérettől (szeletek számától), a forma bonyolultságától, a díszítéstől és a felhasznált alapanyagoktól ezért minden esetben egyedi árképzés szükséges.

További információ, időpont egyeztetés:

+36-30/173-1944

 24,521 total views,  22 views today